Aparthotel Zoutelande | by Welcome in

Beoordelingen

Beoordelingen van onze gasten

Onderstaande is een selectie van leuke reviews van de afgelopen twee jaar.

2189 beoordelingen
  1. 8,8

    Het overal dichtbij zijn, maar ook het appartement zelf is geweldig, de hoge plafonds, het vele licht (hoek) Maar ook het snelle oplossen van problemen, Stofzuiger was kapot (zoog niet) Binnen 2 uur was er iemand. De tv had geen zenders, dezelfde dag was het opgelost. complimenten voor alles.

    Februari 2024 - Bart v. verbleef in Luxe Comfort appartement | 2 personen 

  2. 9,5

    Keurig appartement! Fijne bedden. Mooie inrichting. Alles was duidelijk.

    Februari 2024 - Corrie S. verbleef in Luxe appartement | 3 personen 

  3. 10

    Héél net, proper appartement is centraal gelegen op wandelafstand en overal heel vriendelijke mensen. Wij komen zeker terug!

    Februari 2024 - Hilde C. verbleef in Luxe 4-persoons appartement | Zoutelande 

  4. 9,8

    De ligging van het aparthotel, midden in het centrum en dicht bij de zee. Echt top!!

    Februari 2024 - Diana S. verbleef in Luxe appartement | 4 personen | Huisdiervriendelijk 

  5. 9,4

    Geen recensie achtergelaten

    Februari 2024 - Michael G. verbleef in Luxe studio | 2 personen | Huisdiervriendelijk 

  6. 9

    We hebben genoten van ons verblijf bij jullie. De kamer was schoon en netjes. Aan alles was gedacht voor een fijne ontvangst. 1 minpuntje was het niet goed kunnen ventileren van de kamer. Dit hebben we opgelost door het dakraam in de hal open te zetten en onze kamerdeur ook. Heerlijk dicht bij het strand. Kortom wij komen terug!

    Februari 2024 - Adriaan K. verbleef in Luxe studio | 2 personen | Huisdiervriendelijk 

  7. 9,8

    Als ik de trappen zie in het centrum van Zoutelande heb ik meteen het ultieme vakantiegevoel! En nu verbleven we ook nog eens vlak bij die trappen, in een zeer comfortabele accommodatie. Hoe mooi kun je het hebben!

    Februari 2024 - Ineke K. verbleef in Luxe studio | 2 personen 

  8. 8

    Lekker centraal gelegen, winkels, restaurants, strand dichtbij.

    Februari 2024 - Caroline S. verbleef in Luxe Comfort appartement | 3 personen | Huisdiervriendelijk 

  9. 9,6

    Die Willkommenspräsente waren total liebevoll. Die Erreichbarkeit bei Fragen war super.

    Februari 2024 - Gabriele K. verbleef in Luxe studio | 2 personen | Huisdiervriendelijk 

  10. 8,9

    Ligging vlakbij centrum.

    Februari 2024 - Hugo H. verbleef in Luxe appartement* | 2 personen 

2189 beoordelingen
8,7

Onze gasten geven ons gemiddeld een 8,7.