Omgeving Aparthotel Zoutelande

Zeeland heeft genoeg te bieden op het gebied van cultuur, natuur én activiteiten. Zo kunt u in de provinciehoofdstad Middelburg, in de badplaats Domburg of in Vlissingen cultuur snuiven, een dagje winkelen of dineren in één van de vele leuke restaurants. De natuur ontdekken? Neem uw (eigen of gehuurde) fiets mee, want in Zeeland barst het van de fietsroutes! Of wandel door prachtige natuurgebieden zoals Nationaal Park Oosterschelde. Voor ieder wat wils. En dat op korte afstand van Aparthotel Zoutelande.

Boek uw verblijf
 
In de omgeving: 0km

Wandelen in Zoutelande en omgeving

Hoge duintoppen, een eindeloze vloedlijn op het strand, kronkelende paden langs polderweggetjes... er is voor ieder wat wils! Je hoeft je nooit te vervelen tijdens een ommetje of een lange wandeling. Rugzak op en gaan? Of genieten tussendoor met een kop koffie? Het kan allemaal. Voor de mooiste routes kijk je op www.wandelnet.nl
In de omgeving: 0km

Zeeuwse streekproducten

Mosselen, bolussen, Zeeuwse babbelaars, bier, wijn, jam.... je kunt het zo gek niet bedenken. Streekproducten zijn er in alle soorten. Hoe (h)eerlijk is het om te genieten van al het goede van de streek? Ontdek! Proef! Geniet! En beleef!
In de omgeving: 0km

Shoppen in Zoutelande

Shop till you drop! Zoutelande heeft een gevarieerd aanbod van winkels. Lifestyle, kleding, souvenirs en streekproducten... je vind het allemaal. Heerlijk om een paar uur te struinen en vervolgens op een terrasje je aankopen te bewonderen toch?
In de omgeving: 7km

Domburg

Bezoek de badplaats Domburg met haar brede schone stranden en geniet van de schone zeelucht of wandel door het natuurgebied De Manteling.
In de omgeving: 247km

Fietsen in Zeeland

Het Zeeuwse fietsknooppuntennetwerk biedt allerlei mogelijkheden om te fietsen in Zeeland. Fiets door fraaie duingebieden, over rustige landweggetjes op het platteland en langs karakteristieke dorpjes.
In de omgeving: 8km

Vlissingen

Zin in een uitstapje? De skyline van Vlissingen komt fietsend langs de duinen al snel dichterbij. De mogelijkheden in Vlissingen zijn eindeloos; dagje strand of bos, flaneren over de boulevard, winkelen in de binnenstad. Ontdek het zelf!
In de omgeving: 9km

Middelburg

Breng een bezoek aan provinciehoofdstad Middelburg met zijn monumentale panden. In de straatjes rond de markt liggen talloze winkeltjes, boetieks en galeries. Ruim genoeg voor een dagje slenterplezier!
In de omgeving: 37km

Nationaal Park Oosterschelde

Natuurliefhebbers halen hun hart op in deze unieke wereld waar alles draait om het getij. Ervaar en geniet.
In de omgeving: 22km

Deltapark Neeltje Jans

Het meest leerzame en leukste dagje uit van Zeeland beleeft u bij Deltapark Neeltje Jans. Ontdek alles over de Deltawerken en de ramp van '53.