Omgeving Aparthotel Zoutelande

Zeeland heeft genoeg te bieden op het gebied van cultuur, natuur én activiteiten. Zo kunt u in de provinciehoofdstad Middelburg, in de badplaats Domburg of in Vlissingen cultuur snuiven, een dagje winkelen of dineren in één van de vele leuke restaurants. De natuur ontdekken? Neem uw (eigen of gehuurde) fiets mee, want in Zeeland barst het van de fietsroutes! Of wandel door prachtige natuurgebieden zoals Nationaal Park Oosterschelde. Voor ieder wat wils. En dat op korte afstand van Aparthotel Zoutelande.

Boek uw verblijf
 
Nationaal Park Oosterschelde
Nationaal Park Oosterschelde
In de omgeving: 37km

Nationaal Park Oosterschelde

Natuurliefhebbers halen hun hart op in deze unieke wereld waar alles draait om het getij. Ervaar en geniet.
Vlissingen
Vlissingen
In de omgeving: 8km

Vlissingen

Zin in een uitstapje? De skyline van Vlissingen komt fietsend langs de duinen al snel dichterbij. De mogelijkheden in Vlissingen zijn eindeloos; dagje strand of bos, flaneren over de boulevard, winkelen in de binnenstad. Ontdek het zelf!
Middelburg
Middelburg
In de omgeving: 9km

Middelburg

Breng een bezoek aan provinciehoofdstad Middelburg met zijn monumentale panden. In de straatjes rond de markt liggen talloze winkeltjes, boetieks en galeries. Ruim genoeg voor een dagje slenterplezier!
Domburg
Domburg
In de omgeving: 7km

Domburg

Bezoek de badplaats Domburg met haar brede schone stranden en geniet van de schone zeelucht of wandel door het natuurgebied De Manteling.
Deltapark Neeltje Jans
Deltapark Neeltje Jans
In de omgeving: 22km

Deltapark Neeltje Jans

Het meest leerzame en leukste dagje uit van Zeeland beleeft u bij Deltapark Neeltje Jans. Ontdek alles over de Deltawerken en de ramp van '53.
Fietsen in Zeeland
Fietsen in Zeeland
In de omgeving: 247km

Fietsen in Zeeland

Het Zeeuwse fietsknooppuntennetwerk biedt allerlei mogelijkheden om te fietsen in Zeeland. Fiets door fraaie duingebieden, over rustige landweggetjes op het platteland en langs karakteristieke dorpjes.