Faciliteiten Aparthotel Zoutelande

Tijdens je verblijf ben je van harte welkom om gebruik te maken van onze faciliteiten. Een vakantiewasje draaien, ontbijtservice of het veilig stallen van je fiets? Het team van Aparthotel Zoutelande is je graag van dienst om het verblijf onvergetelijk te maken!

Boek uw verblijf
 
Op de locatie

Gratis wifi

Offline ? Of toch juist op de hoogte blijven? Aparthotel Zoutelande biedt goede Wifi aan. Gratis uiteraard. Zo kun je gemakkelijk doorwerken tijdens je verblijf of je favoriete serie volgen!
Op de locatie

Ontbijtservice

Wat dacht je van een goed gevulde ontbijtbox, vol met verse heerlijkheden om de dag mee te starten? Bram's ontbijtbox bestaat uit broodjes, yoghurt, jus, melk, koffie of thee, een divers assortiment aan beleg en heerlijke pannenkoekjes! En dat voor slechts € 12,- per persoon. Te bestellen bij: Pannenkoekenhuis Bram, Westkapelseweg, Zoutelande. Geef je bestelling door voor 20.00 uur via 0118-561992. Bezorging: De box wordt op het gewenste tijdstip bij je accommodatie afgeleverd. Luxe toch?
Op de locatie

Fietsenstalling

Veilig je fiets stallen? Aparthotel Zoutelande biedt een fietsenstalling met ruimte om eigen fietsen veilig te stallen. Zo staat je fiets veilig en droog.  De fietsenstalling bevindt zich op het terrein van Aparthotel Zoutelande. Tijdens het verblijf heb je altijd toegang tot deze ruimte met de sleutelkaart. In de fietsenstalling zijn een aantal stopcontacten, zodat de elektrische fiets eenvoudig opgeladen kan worden. 
Op de locatie

Jumbo Supermarkt

Op 100 meter van Aparthotel Zoutelande is een Jumbo Supermarkt. Deze is dagelijks open (in het seizoen ook op zondag). De supermarkt biedt een compleet assortiment, verse broodjes op de bakkerij afdeling, een drogisterij en nog veel meer.
Op de locatie

Fiets- & scooterverhuur

Op 100 meter van Aparthotel Zoutelande vind je Toerpunt Zoutelande. Hier huur je een scooter of fiets om de mooie omgeving van Zoutelande te verkennen. Reserveer vast vooraf via toerpunt.nl
Op de locatie

Wassen & drogen

Vakantie is vakantie en dan doe je het liefst niets, toch? Maar een vakantiewasje of het uitspoelen van strandhanddoeken kan! In Aparthotel Zoutelande is een wasruimte met wasmachine en droger. Deze zijn gratis te gebruiken.

Wait: uw toegang tot digitale tijdschriften, boeken en luisterboeken

Onbeperkt tijdschriften en boeken lezen zonder naar de winkel te gaan. Wij bieden een nieuwe app aan waarmee u ook digitaal kunt genieten van uw favoriete tijdschrift of uw leukste boek. Wait is vanaf nu te boeken ter aanvulling op uw verblijf bij Aparthotel Zoutelande.
Meer