Aparthotel Zoutelande | by Welcome in

Faciliteiten

Faciliteiten Aparthotel Zoutelande

Wanneer je komt overnachten in Zoutelande bij ons ben je van harte welkom om gebruik te maken van onze faciliteiten. Een vakantiewasje draaien, ontbijtservice of het veilig stallen van je fiets? Het team van Aparthotel Zoutelande is je graag van dienst om het verblijf onvergetelijk te maken!

 

Bij Aparthotel Zoutelande

Op de locatie

Gratis wifi

Offline ? Of toch juist op de hoogte blijven? Aparthotel Zoutelande biedt goede Wifi aan. Gratis uiteraard. Zo kun je gemakkelijk doorwerken tijdens je verblijf of je favoriete serie volgen!
Op de locatie

Ontbijtservice

Wat dacht je van een goed gevulde ontbijtbox, vol met verse heerlijkheden om de dag mee te starten? Bram's ontbijtbox bestaat uit ontbijtbroodjes, croissants, yoghurt, ontbijtgranen, fruit, gekookte Zeeuwse eieren, beschuit, verse jus d'orange, koffie, thee, een divers assortiment aan beleg en heerlijke pannenkoekjes! En dat voor slechts € 14,50 per persoon. Te bestellen bij: Pannenkoekenhuis Bram, Westkapelseweg, Zoutelande. Geef je bestelling door voor 20.00 uur via 0118-561992. Let op! Pannenkoekenhuis Bram is niet het gehele jaar geopend, check voor de actuele openingstijden de website: pannenkoekenhuisbram.nl Bezorging: De box wordt op het gewenste tijdstip bij je accommodatie afgeleverd. Luxe toch?
Op de locatie

Wassen & drogen

Vakantie is vakantie en dan doe je het liefst niets, toch? Maar een vakantiewasje of het uitspoelen van strandhanddoeken kan! In Aparthotel Zoutelande is een wasruimte met wasmachine en droger. Deze zijn gratis te gebruiken.
Op de locatie

Fietsenstalling

Veilig je fiets stallen? Aparthotel Zoutelande biedt een fietsenstalling met ruimte om eigen fietsen veilig te stallen. Zo staat je fiets veilig en droog.  De fietsenstalling bevindt zich op het terrein van Aparthotel Zoutelande. Tijdens het verblijf heb je altijd toegang tot deze ruimte met de sleutelkaart. In de fietsenstalling zijn een aantal stopcontacten, zodat de elektrische fiets eenvoudig opgeladen kan worden. 

In de omgeving