• Aparthotel in Zoutelande
  • Vlak bij badplaats Domburg (9 km)
  • 50 meter vanaf het strand

Hotel vlak bij Domburg

Domburg: een plek om verliefd op te worden! Deze oudste badplaats van Zeeland moet u eens bezocht hebben. De combinatie van het brede en schone zandstrand (dat tot aan Westkapelle loopt), het prachtige bosgebied De Manteling en natuurlijk het gezellige centrum, maken Domburg een geliefde vakantiebestemming. Een hotel nabij Domburg in Zeeland is uw ideale uitvalsbasis. Aparthotel Zoutelande is een aparthotel op slechts 9 km afstand van Domburg. In dit hotel ontdekt u het mooiste van Domburg én Zoutelande: twee vliegen in één klap! Ons hotel in de buurt van Domburg ligt vlak bij het strand, om precies te zijn op slechts één minuut loopafstand! En we verklappen het alvast: de stranden van Zoutelande staan bekend als de zonnigste zuidstranden van Nederland!

Bekijk ons aanbod
 
 

Hotel in de buurt van Domburg aan zee

Aparthotel Zoutelande is een hotel nabij Domburg, bestaande uit moderne studio’s en appartementen verdeeld over drie gebouwen. De accommodaties zijn geschikt voor 2 tot 6 personen en bieden comfortabele boxspringbedden, een kitchenette of keuken, een nette badkamer, gratis wifi en een privé parkeervak op de beveiligde en verlichte parkeerplaats. Zoekt u een hotel in de omgeving van Domburg, samen met uw hond? In onze huisdiervriendelijke appartementen en studio’s is uw trouwe viervoeter van harte welkom. In Zeeland maken jullie samen de mooiste wandelingen. Echt genieten, dat doet u bij ons aparthotel vlak bij Domburg, mét uw hond!

Ons hotel nabij Domburg:

✦ Appartementen en studio’s
✦ Geschikt voor 2 tot 6 personen
✦ Kitchenette of keuken
✦ Comfortabele boxspringbedden
✦ Ruime en nette badkamer
✦ Beveiligde parkeerplaats

To do’s in Domburg en omgeving:

✦ Breed en schoon zandstrand bij Domburg
✦ Bosgebied De Manteling in Domburg
✦ Winkelen in het centrum van Domburg
✦ Nationaal Park Oosterschelde
✦ Steden als Vlissingen en Middelburg
✦ Deltapark Neeltje Jans

Ons hotel op slechts 9 km vanaf Domburg:

Last minute naar Domburg

Wilt u graag last minute naar Domburg in Zeeland? Misschien zijn de weersvoorspellingen ineens prachtig of wilt u gewoon even ontsnappen aan het dagelijks leven. Wat uw reden voor een last minute naar Domburg ook is, bij Aparthotel Zoutelande kunt u altijd terecht! Extra fijn: wij bieden vaak aantrekkelijke last minute kortingen. Pak uw koffer in en reis af naar de Zeeuwse Rivièra, met natuurlijk Bløf met Zoutelande op de radio! Beter kunt u zich niet voorbereiden op een vakantie in ons hotel in de buurt van Domburg in Zeeland. 

Eenmaal aangekomen waant u zich écht even in het buitenland met de gezonde en pure zeelucht, karakteristieke paalhoofden en kenmerkende strandhuisjes. Wist u dat Domburg zelfs benoemd is tot Heilzame Zeebadplaats? Het zeewater, het klimaat en de bodemproducten hier hebben een heilzame werking. Ontdek dit kuuroord en boek snel een hotel vlak bij Domburg, ook last minute kunt u bij ons terecht!

Boek last minute dit hotel nabij Domburg
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid