1. Aparthotel in Zoutelande
  2. Luxe appartementen en studio’s
  3. Op 1 minuut loopafstand van zee

Hotel in Zeeland aan het strand

Een vakantie in een hotel in Zeeland aan het strand, wie wil dat nu niet? Genieten van de schone Zeeuwse buitenlucht, struinen over eindeloze stranden en pootjebaden in de Noordzee. Waar kan dit nu beter dan in Zoutelande? Ook wel bekend van het liedje van Bløf. De stranden bij Zoutelande staan bekend als de zonnigste van Nederland. De regio wordt niet voor niets de Zeeuwse Rivièra genoemd. Aparthotel Zoutelande, ons hotel aan zee in Zeeland, ligt op slechts 50 meter afstand van het strand en de zee. Dat is slechts één minuut wandelen! Ontdekt u binnenkort deze bijzondere plek aan zee?

Bekijk direct ons aanbod
 

✔️ Beste prijsgarantie via deze website
✔️ Geen onverwachte kosten

Hotel in Zeeland aan zee

Aparthotel Zoutelande is eigenlijk niet écht een hotel aan de kust van Zeeland, het is een aparthotel. Wat is dat dan precies, een aparthotel? Zoals het woord al verklapt is het een combinatie van een appartement en een hotel. Het voordeel? U beschikt over een keuken of kitchenette, waardoor u niet gebonden bent aan vaste maaltijdmomenten, zoals dat bij een hotel wel vaak het geval is. In ons strandhotel in Zeeland verblijft u in studio’s (één ruimte) of appartementen (meerdere ruimtes) voor 2 tot 6 personen, inclusief een eigen badkamer en uiteraard heerlijke bedden om op te slapen. En uw hond? Die is in de huisdiervriendelijke accommodaties van ons hotel direct aan zee in Zeeland van harte welkom.

 

Beoordeling | 9.8 | Henk W.
Lees onze gasten beoordelingen

"Mooie locatie dicht bij het strand, ideaal voor een weekendje weg. Was nu erg rustig, maar lekker genoten van het strand, deze keer met hond!"
Bekijk alle beoordelingen
 

Sfeerimpressie van ons hotel aan de Zeeuwse kust 📸

Hotel aan de kust van Zeeland: wat te doen?

Begin uw dag met een vers ontbijtje van Pannenkoekenhuis Bram, verzamel uw strandspullen en met een klein minuutje lopen staat u al met uw voeten in het zand. Dat is het voordeel van een hotel direct aan zee in Zeeland! Alleen al op het strand zijn er talloze dingen te ondernemen. Wat dacht u van zwemmen, zonnen, vliegeren, kitesurfen, een goed boek lezen of een cocktail drinken bij een strandpaviljoen? Toch ligt ons hotel in Zeeland niet alleen dicht bij het strand, ook bijzondere natuurgebieden en bruisende steden liggen vlakbij. Tip: huur een fiets, e-chopper of scooter en ontdek het mooiste Zeeuwse eiland: Walcheren.

Stranden ontdekken

Vanaf ons hotel in Zeeland aan zee ontdekt u de mooiste stranden. Ons advies? De Hoge Hilt in Zoutelande, het Badstrand in Domburg en het Breezand in Vrouwenpolder.

Steden verkennen

De toeristische badplaats Domburg, de provinciehoofdstad Middelburg, de bekende boulevard van Vlissingen en het pittoreske Veere: allemaal een bezoek waard!

Wandelen en fietsen

Hoge duintoppen, een eindeloze vloedlijn, kronkelende paden langs polderweggetjes: u vindt het vlak bij ons strandhotel in Zeeland aan zee. Dat moet u ontdekken!

 
Boek dit hotel aan het strand in Zeeland
 
Bekijk de prijzen en beschikbaarheid

Ligging van ons hotel direct aan zee in Zeeland 📍