Aparthotel Zoutelande | by Welcome in
Hotel Zeeland strand

Hotel Zeeland strand

  • Aparthotel in Zoutelande
  • Luxe appartementen en studio’s
  • Op 1 minuut loopafstand van zee

Vakantie vieren in een hotel aan zee

Een vakantie in een hotel in Zeeland aan het strand, wie wil dat nu niet? Genieten van de schone Zeeuwse buitenlucht, struinen over eindeloze stranden en pootjebaden in de Noordzee. Waar kan dit nu beter dan in Zoutelande? Ook wel bekend van het liedje van Bløf. De stranden bij Zoutelande staan bekend als de zonnigste van Nederland. De regio wordt niet voor niets de Zeeuwse Rivièra genoemd. Aparthotel Zoutelande, ons hotel aan zee in Zeeland, ligt op slechts 50 meter afstand van het strand en de zee. Dat is slechts één minuut wandelen! Ontdekt u binnenkort deze bijzondere plek aan zee?

 

✔️ Beste prijsgarantie via deze website
✔️ Geen onverwachte kosten

Hotel in Zeeland aan zee

Aparthotel Zoutelande is eigenlijk niet écht een hotel aan de kust van Zeeland, het is een aparthotel. Wat is dat dan precies, een aparthotel? Zoals het woord al verklapt is het een combinatie van een appartement en een hotel. Het voordeel? U beschikt over een keuken of kitchenette, waardoor u niet gebonden bent aan vaste maaltijdmomenten, zoals dat bij een hotel wel vaak het geval is. In ons strandhotel in Zeeland verblijft u in studio’s (één ruimte) of appartementen (meerdere ruimtes) voor 2 tot 6 personen, inclusief een eigen badkamer en uiteraard heerlijke bedden om op te slapen. En uw hond? Die is in de huisdiervriendelijke accommodaties van ons hotel direct aan zee in Zeeland van harte welkom.

Ons strandhotel in Zeeland

✦ Plek voor 2 tot 6 personen

✦ Eigen kitchenette

✦ Huisdieren zijn welkom

✦ Op 50 meter van het strand

Sfeerimpressie van ons hotel aan de Zeeuwse kust 📸

Hotel aan de kust van Zeeland: wat te doen?

Begin uw dag met een vers ontbijtje van Pannenkoekenhuis Bram, verzamel uw strandspullen en met een klein minuutje lopen staat u al met uw voeten in het zand. Dat is het voordeel van een hotel direct aan zee in Zeeland! Alleen al op het strand zijn er talloze dingen te ondernemen. Wat dacht u van zwemmen, zonnen, vliegeren, kitesurfen, een goed boek lezen of een cocktail drinken bij een strandpaviljoen? Toch ligt ons hotel in Zeeland niet alleen dicht bij het strand, ook bijzondere natuurgebieden en bruisende steden liggen vlakbij. Tip: huur een fiets, e-chopper of scooter en ontdek het mooiste Zeeuwse eiland: Walcheren.

Stranden ontdekken

Vanaf ons hotel in Zeeland aan zee ontdekt u de mooiste stranden. Ons advies? De Hoge Hilt in Zoutelande, het Badstrand in Domburg en het Breezand in Vrouwenpolder.

Steden verkennen

De toeristische badplaats Domburg, de provinciehoofdstad Middelburg, de bekende boulevard van Vlissingen en het pittoreske Veere: allemaal een bezoek waard!

Wandelen en fietsen

Hoge duintoppen, een eindeloze vloedlijn, kronkelende paden langs polderweggetjes: u vindt het vlak bij ons strandhotel in Zeeland aan zee. Dat moet u ontdekken!

 
 

Ligging van ons hotel direct aan zee in Zeeland 📍

Veelgestelde vragen over een hotel aan het strand in Zeeland

✧ Waar vind ik een hotel aan de Zeeuwse kust?

Aparthotel Zoutelande is een hotel in Zeeland aan het strand, op slechts één loopafstand van het strand van Zoutelande. Onze appartementen bieden alle comfort die u maar kunt wensen, zoals een eigen kitchenette, open keuken met sfeervolle living en comfortabele bedden.

✧ Waar boek ik last minute een hotel in Zeeland aan het strand?

Niets is leuker dan spontaan er even tussenuit. Bij Aparthotel Zoutelande kunt u last minute verblijven in ons strandhotel in Zeeland. Dankzij het uitgebreide aanbod vindt u gegarandeerd uw ideale verblijf met het strand op slechtgs 50 meter afstand.

✧ In welk hotel aan zee in Zeeland zijn honden toegestaan?

Uw trouwe dierenvriend mag natuurlijk niet ontbreken tijdens een vakantie. Daarom kunt u uw hond meenemen naar ons hotel aan het strand in Zeeland. Samen met uw hond maakt u de mooiste wandelingen over het strand en door de duinen. Na afloop komt u optimaal tot rust in ons huisdiervriendelijke appartement.