Aparthotel Zoutelande | by Welcome in
Overnachten Zoutelande

Overnachten Zoutelande

 • Appartementen voor max. 6 personen
 • Populaire badplaats Zoutelande
 • Op 50 meter afstand van zee

Een overgetelijke overnachting in Zoutelande

Bent u op zoek naar een geschikte locatie om te overnachten in Zoutelande? Voorkom avonden lang zoeken achter je laptop en kies voor een stijlvol appartement bij Aparthotel Zoutelande. Overnachten in Zeeland was nog nooit zo bijzonder. Binnen één minuut wandelen staat u namelijk al met uw voeten in het zand op één van de mooiste stranden van Nederland! En weet u wat dit strand extra bijzonder maakt? Het is één van de weinige stranden in Nederland met een ligging op het zuiden. Het wordt dan ook niet voor niets de Zeeuwse Rivièra genoemd. Tijdens uw overnachting in Zoutelande waant u zich dus écht even in het buitenland. Kom overnachten in het prachtige Zoutelande! 

Een overnachting in Zoutelande vlakbij zee en mooie steden

Overnachten bij Zoutelande: waar denkt u als eerste aan? Zon, zee en strand natuurlijk! Vanaf uw appartement of studio staat u binnen één minuut al op het strand van Zoutelande. Heerlijk zonnebaden, cocktails drinken, schelpen zoeken of zandkastelen bouwen met natuurlijk het geluid van het golvende zeewater op de achtergrond. Dat is toch hét ultieme vakantiegevoel? Toch is een vakantie in Zoutelande méér dan alleen witte zandstranden. Zo ligt ons complex vlakbij het bruisende centrum van Zoutelande. Er zijn diverse terrasjes, restaurants, pubs en winkels. De combinatie van het strand, de duinen, het gezellige centrum én de leuke dorpen en steden in de omgeving maken het overnachten in Zoutelande onvergetelijk. Bovendien liggen steden als Vlissingen en Middelburg vlakbij!

  Strand op het zuiden
  Dichtbij bruisende steden
  Luxe accommodaties
  Parelwit zandstrand

Hier vindt u Aparthotel Zoutelande ↓

Onze appartementen en studio's

In Zoutelande overnachten? Dat doet u in onze moderne appartementen of studio’s, geschikt voor 2 tot 6 personen. Mocht u uw hond ook mee willen nemen, geen probleem! In enkele accommodaties is uw huisdier meer dan welkom. Onze appartementen en studio’s zijn van alle moderne gemakken voorzien, zoals o.a. wifi, een keuken of kitchenette mét afwasmachine, comfortabele boxspringbedden, een flatscreen televisie en een badkamer. Uw auto kunt u parkeren op een beveiligde parkeerplaats.

Waarom Aparthotel Zoutelande?

 • Op slechts 50 meter van het strand
 • Zonnigste zuidstranden van Nederland
 • Luxe appartementen en studio’s
 • Parelwitte stranden

Wat eerdere gasten ons vroegen?

🌅 Wat zijn de voordelen van een overnachting in Zoutelande?

Een overnachting in Zouteland heeft vele voordelen. Zo heeft het strand van Zoutelande een ligging op het zuiden, waardoor u gegarandeerd kunt genieten van een prachtige zonsondergang en kunt u altijd genieten van het strand, de zon en de zee!

✨ Zijn er moderne voorzieningen aanwezig in de accommodaties en welke?

Jazeker! Onze appartementen en studio's zijn uitgerust met alle moderne voorzieningen, waaronder wifi, een keuken of kitchenette inclusief afwasmachine, comfortabele boxspringbedden, een zitje met een flatscreen televisie en een badkamer. Daarnaast bieden we beveiligde parkeerplaatsen voor uw auto.