Aparthotel Zoutelande | by Welcome in
Vakantie juni

Vakantie juni

  • Vakantie aan de Zeeuwse kust
  • Moderne appartementen en studio's
  • Op slechts 50 meter van het strand

Vakantie in juni aan de Zeeuwse kust

Wilt u niet langer wachten tot de zomervakantie? Vier dan uw vakantie in juni bij Aparthotel Zoutelande. Ons complex bevindt zich op slechts 50 meter van de zee. Dat betekent dat u met één minuut lopen al met uw voeten in het zand staat. Heerlijk toch? Bij ons verblijft u in een luxe studio voor 2 personen of een stijlvol appartement voor maximaal 6 personen, beide voorzien van alle gemakken. Een vakantie in Zoutelande is de perfecte kans om heerlijk uit te waaien en tot rust te komen. En met de zonnigste zuidstranden van Nederland is dat wel héél aantrekkelijk. Niet voor niets worden de stranden van Zoutelande de Zeeuwse Rivièra genoemd. Mogen wij u snel verwelkomen in juni voor een vakantie?

Vind uw ideale weekend, midweek of vakantie in juni ⤵

Overnachten in ons hotel in juni

In juni op vakantie bij Aparthotel Zoutelande is absoluut genieten. U geniet niet alleen van de rust, maar ook van aantrekkelijke prijzen. Zo kunt u bij ons een appartement of studio huren in ons hotel in juni tegen een goedkoop tarief. In het hoogseizoen is het namelijk veel drukker en liggen de prijzen hoger. Kiest u voor een vakantiehuis in juni, dan bent u voorzien van comfortabele boxspringbedden, een complete keuken, een eigen badkamer en een balkon. Ook kunt u uw hond meenemen voor een vakantie in juni in Zeeland. Wij liggen op slechts 50 meter afstand van het strand, perfect voor een heerlijke strandwandeling of een luie stranddag.

Ons hotel in juni in het kort

  • Luxe appartementen en studio's
  • Voor 2 tot 6 personen
  • Nabij het strand en de zee
  • Volledig ingericht met keuken en badkamer
  • Huisdiervrij of huisdiervriendelijk
 

To do's tijdens uw vakantie in juni in Zeeland

In juni lopen de temperaturen op en kunt u vaak genieten van het vroege zomerzonnetje. Geniet van een heerlijke stranddag op het strand van Zoutelande, strijk uw handdoek neer, werk uw kleurtje bij of neem een verfrissende duik in de zee. De kinderen bouwen ondertussen de mooiste zandkastelen. Vanuit ons hotel in juni kunt u ook gemakkelijk de omgeving verkennen en de vele fiets- of wandelroutes volgen. Of ontdek Nationaal Park Oosterschelde! Liever cultuursnuiven? Bezoek Domburg (7 km), Vlissingen (8 km) of Middelburg (9 km). Heeft u nog tijd over? Deltapark Neeltje Jans is een echte must en een leuk en leerzaam dagje uit, waar u alles ontdekt over de Deltawerken en de ramp van '53. Zien wij u binnenkort voor een vakantie in juni?