Aparthotel Zoutelande | by Welcome in
Meivakantie

Meivakantie

  • Huisdiervriendelijke appartementen
  • Privé parkeerplaats
  • 50 meter van het strand

Genieten aan de kust tijdens de meivakantie

Tijdens de meivakantie in Zeeland verblijft u bij Aparthotel Zoutelande op maar 50 meter van het strand. Op elk moment van de dag staat u dus binnen enkele minuten op het strand van Zoutelande. Uw vakantie in Zoutelande viert u bij ons in een comfortabele studio of appartement, geschikt voor 2 tot 6 personen. In sommige appartementen is uw huisdier ook van harte welkom, want uw hond vindt het strand ongetwijfeld fantastisch! Samen maakt u lange strandwandelingen of fietst u door uitgestrekte duingebieden. Ontdek zelf hoe mooi Zeeland is tijdens uw vakantie bij Aparthotel Zoutelande.

Ontdek de betoverende omgeving van Zoutelande

Zeeland biedt een schat aan mogelijkheden op het gebied van cultuur, natuur en activiteiten. Of u nu de historische sfeer van Middelburg wilt proeven, de kustpracht van Domburg wilt verkennen of de levendigheid van Vlissingen wilt ervaren, er is voor elk wat wils. Laat u verrassen door de omgeving terwijl u geniet van een dagje winkelen in sfeervolle boetiekjes of een culinair avontuur beleeft in een van de vele restaurants. En vergeet vooral uw fiets niet mee te nemen, want Zeeland staat bekend om zijn uitgebreide netwerk van fietsroutes. 

Kortom, uw meivakantie bij Aparthotel Zoutelande belooft een onvergetelijke ervaring te worden, vol avontuur en ontdekkingen.

Van alle gemakken voorzien bij Aparthotel Zoutelande

Na een dag genieten biedt Aparthotel Zoutelande u graag een aantal handige faciliteiten. Maak gebruik van onze uitgebreide ontbijtservice en geniet van een heerlijk ontbijt op bed. Als u ervoor kiest om de prachtige omgeving te verkennen per fiets, kunt u bij ons uw eigen fiets veilig en droog stallen in onze fietsenstalling. Ook als u een fiets in de omgeving huurt, zorgen wij voor een geschikte en veilige opslagplaats. Bovendien zijn er stopcontacten beschikbaar om eenvoudig elektrische fietsen op te laden. Bij Aparthotel Zoutelande streven we ernaar om uw verblijf zo prettig mogelijk te maken. We kijken ernaar uit om uw meivakantie bij ons onvergetelijk te maken.

Over Aparthotel Zoutelande ⤵

  • Huisdiervriendelijke appartementen
  • Parkeergelegenheid
  • Ontbijtservice
  • Fietsenstalling
  • Wasmachine & droger

Vragen van eerdere gasten ⤵

🚙 Waar kan ik mijn voertuig tijdens mijn verblijf parkeren?

Voor de meeste accommodaties bieden we één parkeerplaats op ons beveiligde parkeerterrein aan. Echter, voor sommige accommodaties kunnen we een tijdelijke parkeervergunning verstrekken, waarmee u kunt parkeren in aangewezen gebieden.

🐾 Mag ik mijn hond meenemen tijdens mijn verblijf bij Aparthotel Zoutelande?

Bij Aparthotel Zoutelande kunt u een huisdiervriendelijk appartement huren voor een onvergetelijke meivakantie aan zee. U bent van harte welkom om maximaal één hond mee te nemen per appartement. Samen kunt u genieten van prachtige wandelingen langs het strand en door de duinen.